Τηλ: 800-11-62033

Πολιτική επιστροφών

Επιστροφές προϊόντων

Ο πελάτης έχει το δικαίωμα να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβει τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή ο πελάτης επιβαρύνεται μόνο το κόστος επιστροφής των προϊόντων.
Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιστρέφονται βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε ο πελάτης, χωρίς δηλ. να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους, μαζί με τo σχετικό τιμολόγιο.
Για την αποφυγή ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελέγχει ο πελάτης προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας του, την κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. λάθος είδος).


Σε περίπτωση που θέλετε να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε μέσω του www.helitta.gr, η διεύθυνση στην οποία πρέπει να σταλούν τα προς επιστροφή προϊόντα είναι: 17ο χλμ. Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας, Νέα Κηφισιά (Αδάμες), Τ.Κ. 14564, Αττική, Ελλάδα, Τηλ.: 210-620.33.15/6/7/8 υποχρεωτικά μαζί με το τιμολόγιο που τα συνόδευε.