Τηλ: 800-11-62033

Όροι χρήσης

Ασφάλεια
H ιστοσελίδα www.helitta.gr χρησιμοποιεί κατά τη διαδικασία πληρωμής με πιστωτική κάρτα, την ηλεκτρονική πλατφόρμα πληρωμών της τράπεζας Eurobank, η οποία χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο SSL (Secure Sockets Layer) για ασφαλείς online εμπορικές συναλλαγές. Με αυτόν τον τρόπο κρυπτογραφούνται όλες οι προσωπικές πληροφορίες του πελάτη, όπως ο αριθμός της πιστωτικής κάρτας, το όνομα και η διεύθυνσή του, έτσι ώστε να μην μπορούν να διαβαστούν ή να τροποποιηθούν κατά την μεταφορά τους μέσω του Internet.
Το πρωτόκολλο SSL είναι σήμερα το παγκόσμιο standard στο διαδίκτυο για την πιστοποίηση διαδικτυακών τόπων (web sites) στους διαδικτυακούς χρήστες και για την κρυπτογράφηση στοιχείων μεταξύ των διαδικτυακών χρηστών και των διαδικτυακών εξυπηρετητών (web servers). Μία κρυπτογραφημένη SSL επικοινωνία απαιτεί όλες οι πληροφορίες, που αποστέλλονται μεταξύ ενός πελάτη και ενός εξυπηρετητή (server) να κρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποστολής και να αποκρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποδοχής, προστατεύοντας έτσι προσωπικές πληροφορίες κατά τη μεταφορά τους. Επιπλέον όλες οι πληροφορίες που αποστέλλονται με το πρωτόκολλο SSL, προστατεύονται από ένα μηχανισμό, που αυτόματα εξακριβώνει αν τα δεδομένα έχουν τροποποιηθεί κατά την μεταφορά.


Επιστροφές / Αλλαγές

Χαρακτηριστικά πωλούμενων προϊόντων
Τα χαρακτηριστικά των πωλούμενων προϊόντων είναι διαθέσιμα και μπορεί ο ενδιαφερόμενος να τα πληροφορηθεί ακολουθώντας τις οδηγίες αναζήτησης, που παρατίθενται στην ιστοσελίδα του ηλεκτρονικού καταστήματος και εν συνεχεία κάνοντας “κλικ” στο όνομα του αντίστοιχου προϊόντος.


Ακύρωση παραγγελίας

Για οποιαδήποτε ακύρωση παραγγελίας (ολική ή μερική) θα πρέπει να σταλεί e-mail στο helitta@helitta.gr ή fax στο 210-620.33.20. Η δυνατότητα αυτή προσφέρεται στον πελάτη ως και 1 ώρα μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας του. Μετά το χρονικό αυτό σημείο δεν είναι δυνατή οποιαδήποτε ακύρωση ή αλλαγή της παραγγελίας.


Τιμές πωλούμενων προϊόντων

Στις τιμές που αναγράφονται κάτω από κάθε προϊόν συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ. Ο ΦΠΑ σε όλα τα προϊόντα είναι 24%. Για ορισμένες όμως περιοχές της Ελλάδας για τις οποίες ισχύουν μειωμένοι συντελεστές Φ.Π.Α., οι τιμές των προϊόντων είναι χαμηλότερες από τις αναγραφόμενες, κατά το μειωμένο συντελεστή. Αν λοιπόν ο πελάτης έχει έδρα επιχείρησης σε μια τέτοια περιοχή, τότε μετά την καταχώρηση της παραγγελίας γίνεται υπολογισμός του τελικού ποσού με τον μειωμένο Φ.Π.Α.
Οι τιμές αυτές αφορούν τις ποσότητες οι οποίες είναι διαθέσιμες στην αποθήκη μας, ενώ το www.helitta.gr επιφυλάσσεται του δικαιώματός του να αναπροσαρμόζει τις τιμές.

Προσωπικά Δεδομένα
Η ΧΕΛΙΤΤΑ ΕΠΕ έχει εναρμονιστεί και εφαρμόζει τον ευρωπαϊκό κανονισμό 2016/679/ΕΕ GDPR για τα προσωπικά σας δεδομένα.
Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.
Προκειμένου να ολοκληρωθούν ηλεκτρονικές συναλλαγές μέσω του www.helitta.gr, όταν ο πελάτης κάνει μια παραγγελία, θα του ζητηθεί το πλήρες ονοματεπώνυμό του, η διεύθυνση στην οποία θα αποσταλούν τα προϊόντα, ο αριθμός του σταθερού τηλεφώνου (ή όποιου άλλου τηλεφώνου επιθυμεί να γνωστοποιήσει), η ηλεκτρονική του διεύθυνση, ΑΦΜ, ΔΟΥ και στην περίπτωση που επιλέξει οι πληρωμές του να γίνονται μέσω πιστωτικής κάρτας θα ζητηθεί και ο αριθμός πιστωτικής κάρτας και η ημερομηνία λήξης της. Τα δεδομένα αυτά με κανέναν τρόπο δεν θα αποκαλυφθούν, μεταβιβαστούν, δημοσιοποιηθούν ή πωληθούν σε τρίτους, εκτός αν αυτό επιβληθεί από κάποια Δημόσια Αρχή (π.χ. δικαστήριο).  
Τα παραπάνω προσωπικά στοιχεία των πελατών (εκτός από τα στοιχεία που γνωστοποιούνται στην τράπεζα, δηλ. αριθμός πιστωτικής κάρτας και ημερομηνία λήξης της), η εταιρεία – κατόπιν συναίνεσης των πελατών – μπορεί να τα χρησιμοποιεί για πληροφόρηση τους σχετικά με προωθητικές ενέργειες και νέα προϊόντα της (π.χ. newsletter).