Τηλ: 800-11-62033

Η Εταιρεία

Η ΧΕΛΙΤΤΑ είναι η ιστορία ανθρώπων, που μελετήσαμε, πειραματιστήκαμε, μα πάνω από όλα αγαπήσαμε τη δουλειά μας, τον καφέ. Ο καφές είναι ένα ζωντανό προϊόν με πολλές ιδιαιτερότητες και απαιτεί μεράκι και αφοσίωση για να τον καταλάβεις.

Το Συγκριτικό Πλεονέκτημα που επέτρεψε στην εταιρία μας να κατέχει κυρίαρχη θέση στην ελληνική αγορά – από την ίδρυσή της μέχρι και σήμερα – είναι η ικανότητά της να πρωτοπορεί εισάγοντας καινούργια προϊόντα υψηλής ποιότητας και να συνεργάζεται με τους κορυφαίους Ευρωπαϊκούς Οίκους.

Το 1969 εισάγουμε για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά καφέ φίλτρου. Υποστηρίζουμε συστηματικά το προϊόν με καφετιέρες και χάρτινα φίλτρα Melitta και τον μετατρέπουμε σε αγαπημένη καθημερινή συνήθεια.

 

Το 1979 φέρνουμε πάλι την επανάσταση, εισάγοντας για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά καφέ εσπρέσσο. Σε συνεργασία με τον Lavazza, τον Νο 1 εσπρέσσο τόσο στην ιταλική όσο και στην παγκόσμια αγορά, φροντίζουμε να γίνει ο εσπρέσσο η νέα αγαπημένη συνήθεια του Έλληνα καταναλωτή.


Το 2017 γιορτάζουμε τα 50 χρόνια από την ίδρυση μας και κάνουμε το επόμενο βήμα, συνεργαζόμαστε με το Saquella, έναν πραγματικά ποιοτικό εσπρέσσο, στοχεύοντας στο χώρο των premium café.

Το 2017 συνεργαζόμαστε με την Arthemia, την πιο προηγμένη εταιρεία του κλάδου σε ποιότητα και καινοτομία και σημείο αναφοράς για κάθε café, που θέλει να διαφοροποιηθεί προσφέροντας υψηλής ποιότητας σοκολάτα, τσάι και γρανίτα.

Οι Εγκαταστάσεις: Από το 1992 τα γραφεία και οι αποθηκευτικοί χώροι της ΧΕΛΙΤΤΑ στεγάζονται σε ιδιόκτητο κτίριο 2.500 μ². Από το 2004 η εταιρεία μας είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με το πρότυπο ISO 22000. Τον ίδιο χρόνο δημιουργήσαμε πλήρως εξοπλισμένο Τεχνικό Τμήμα, με σκοπό τη γρήγορη και αξιόπιστη τεχνική υποστήριξη των πελατών μας. Το 2005 ανακατασκευάσαμε το Εκπαιδευτικό Κέντρο, ιδρύοντας ένα μικρό πανεπιστήμιο πιστοποιημένο από τον Lavazza και αφιερωμένο στον εσπρέσσο.

Το Ανθρώπινο Δυναμικό: Μέσω ενός πυκνού δικτύου εξειδικευμένων πωλητών και συνεργατών η ΧΕΛΙΤΤΑ εξυπηρετεί σήμερα τους πελάτες της σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Διαχρονικός Στόχος της εταιρείας μας είναι να προσφέρουμε στον πελάτη, είτε πρόκειται για τον τελικό καταναλωτή στο γραφείο και το σπίτι, είτε για τον επαγγελματία στην καφετέρια, το εστιατόρειο και το ξενοδοχείο, μία ολοκληρωμένη λύση γύρω από τον καφέ προσαρμοσμένη στις ιδιαίτερες ανάγκες του.

Ο συνεχής εμπλουτισμός της γκάμας των προϊόντων μας, οι ανταγωνιστικές τιμές, ο ευέλικτος τρόπος χορήγησης των μηχανημάτων, η συνεχής εκπαίδευση και η αποτελεσματική τεχνική υποστήριξη εξηγεί την ικανότητά μας να πρωταγωνιστούμε τόσο στο Λιανεμπόριο, όσο και στον Επαγγελματικό Τομέα.