Επικοινωνήστε μαζί μας:   210-620.33.15/6/7/8     helitta@helitta.gr

×
 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.
Καλάθι(Το καλάθι σας είναι άδειο.)

Οι Αξίες της Μπράντας

Παράδοση: Ο ιστορικότερος εσπρέσσο. Ιδρύθηκε το 1856, 5 χρόνια πριν την ενοποίηση της Ιταλίας και τη δημιουργία του σύγχρονου Ιταλικού κράτους !!! Η 5η γενιά της οικογένειας Saquella δραστηριοποιείται ήδη στην εταιρεία.

Ποιότητα: Απλά ανοίξτε ένα σακουλάκι και εξετάστε τους κόκκους. Η προσεκτική επιλογή των προελεύσεων, ο εξονυχιστικός έλεγχος όλων των παρτίδων, η τέχνη της δημιουργίας του χαρμανιού και του καβουρδίσματος, η αρμονική συνύπαρξη τεχνολογία αιχμής και εμπειρίας ενός αιώνα είναι εμφανής κάθε φορά, που δοκιμάζετε έναν εσπρέσσο Saquella. Για αυτό το λόγο η εταιρεία κατέχει ηγετική θέση στην Κεντρική Ιταλία και τη Σικελία στο χώρο των premium café και εστιατορίων.

Εξαγωγικός προσανατολισμός: Με έντονο εξαγωγικό προσανατολισμό ήδη από τη δεκαετία του ‘70. Δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 40 χώρες. Το 50% των πωλήσεων πραγματοποιείται εκτός Ιταλίας. Οι εξαγωγές αυξάνονται 20% κάθε χρόνο.

Αυθεντικότητα / Ιταλικότητα: Παρά το σαφή εξαγωγικό της προσανατολισμό, η εταιρεία παραμένει ευλαβικά προσηλωμένη στην Ιταλική παράδοση.

Δυναμισμός: Ανερχόμενη σε πωλήσεις με διψήφιο % ανάπτυξης επί σειρά ετών.

Η Εταιρεία

Η ΧΕΛΙΤΤΑ είναι η ιστορία ανθρώπων, που μελετήσαμε, πειραματιστήκαμε, μα πάνω από όλα αγαπήσαμε τη δουλειά μας, τον καφέ. Ο καφές είναι ένα ζωντανό προϊόν με πολλές ιδιαιτερότητες και απαιτεί μεράκι και αφοσίωση για να τον καταλάβεις...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

After Sales Service για τον Επαγγελματία

Τεχνικό Τμήμα: Το 2004 η ΧΕΛΙΤΤΑ δημιούργησε σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο μέσα στην εταιρεία ένα άρτια εξοπλισμένο τεχνικό τμήμα με πάγκους εργασίας, αποθήκη ανταλλακτικών και εφεδρικές μηχανές...

Επικοινωνία

210-620.33.15/6/7/8
Φαξ: 210-620.33.20

helitta@helitta.gr

17o χλμ. Eθν. Οδού Αθηνών-Λαμίας
Νέα Κηφισιά (Αδάμες), ΤΚ 14564
Αττική, Ελλάδα

Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τους όρους χρήσης