Επικοινωνήστε μαζί μας:   210-620.33.15/6/7/8     helitta@helitta.gr

×
 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.
Καλάθι(Το καλάθι σας είναι άδειο.)

Συνεργασία ΧΕΛΙΤΤΑ & Pasta Berruto

Με υπερηφάνεια η ΧΕΛΙΤΤΑ ανακοινώνει τη συνεργασία της με την Ιταλική βιομηχανία Berruto, με σκοπό το λανσάρισμα στην ελληνική αγορά των έτοιμων γευμάτων ζυμαρικών PastaCup.

Περισσότερα...

Ho.Re.Ca 2020

Ο Saquella συμμετείχε με ένα καλαίσθητο και λειτουργικό περίπτερο για 3η χρονιά στην έκθεση Ho.Re.Ca (7-10 Φεβ 2020) προσελκύοντας το ενδιαφέρον ποιοτικών café , αλλά και υποψήφιων συνεργατών από όλη την Ελλάδα.

Περισσότερα...

Saquella & ΧΕΛΙΤΤΑ: Ιστορική συνεργασία στο χώρο του ποιοτικού εσπρέσσο

Η ΧΕΛΙΤΤΑ, η εταιρεία που εδραίωσε τα brands Melitta & Lavazza στην ελληνική αγορά, γιορτάζει τα 50 χρόνια από την ίδρυσή της λανσάροντας έναν πραγματικά ποιοτικό Ιταλικό καφέ.

Περισσότερα...

Arthemia & ΧΕΛΙΤΤΑ: Ιστορική συνεργασία στο χώρο της ποιοτικής Ιταλικής σοκολάτας

Η ΧΕΛΙΤΤΑ, η εταιρεία που εδραίωσε τα brands Melitta & Lavazza στην ελληνική αγορά, γιορτάζει τα 50 χρόνια από την ίδρυσή της λανσάροντας τα προϊόντα Arthemia: αρωματικές σοκολάτες, τσάι, κρύο τσάι και γρανίτες.

Περισσότερα...

Η Εταιρεία

Η ΧΕΛΙΤΤΑ είναι η ιστορία ανθρώπων, που μελετήσαμε, πειραματιστήκαμε, μα πάνω από όλα αγαπήσαμε τη δουλειά μας, τον καφέ. Ο καφές είναι ένα ζωντανό προϊόν με πολλές ιδιαιτερότητες και απαιτεί μεράκι και αφοσίωση για να τον καταλάβεις...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

After Sales Service για τον Επαγγελματία

Τεχνικό Τμήμα: Το 2004 η ΧΕΛΙΤΤΑ δημιούργησε σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο μέσα στην εταιρεία ένα άρτια εξοπλισμένο τεχνικό τμήμα με πάγκους εργασίας, αποθήκη ανταλλακτικών και εφεδρικές μηχανές...

Επικοινωνία

210-620.33.15/6/7/8
Φαξ: 210-620.33.20

helitta@helitta.gr

17o χλμ. Eθν. Οδού Αθηνών-Λαμίας
Νέα Κηφισιά (Αδάμες), ΤΚ 14564
Αττική, Ελλάδα

Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τους όρους χρήσης